Een website bestaat uit bladzijdes en iedere bladzijde bevat content. Misschien is er een menu om je snel naar de juiste content te verwijzen. Content bestaat uit tekst en beeld en misschien geluid. Een CMS zorgt ervoor dat gebruikers zelf content aan een website kunnen toevoegen, wijzigen of veranderen, zonder zelf (X)HTML te hoeven schrijven.
Plaats niet alleen een databaseontwerp diagram (ERD), je queries en php scripts (als applicatie en als leesbare tekst) online, maar licht deze in je ontwerpdocument ook tekstueel toe; ideeën communiceer je beter met tekst en beeld samen dan met tekst of beeld alleen. Zorg ervoor dat je docent ook zonder jouw wachtwoord kan zien hoe jij de je database gebouwd hebt, dat en hoe je script werkt.
Als je meerdere dingen geprobeerd hebt, vooral als dingen niet gelukt zijn zoals je wilde, kun je meerdere (oudere) versies inleveren in aparte sub-directories (mappen).
Schrijf bovendien ook een opleverdocument. Hierin maak je jouw werk en werkwijze voor de docent inzichtelijk,zodat deze het beter kan beoordelen. In dit opleverdocument schrijf je:
Opdrachten moeten worden upgeload naar je webspace op ftp://student.cmd.hro.nl/public.www . Je werk moet steeds te vinden zijn op de locatie die hoort bij de opdracht: http://student.cmd.hro.nl/[studentnummer]/jaar2/winter/fed/opdracht2/ . Op deze locatie moet ook je opleverdocument te vinden zijn. Schrijf je opleverdocument in correcte XHTML en link daarin naar je werkende applicatie en naar de broncode.
Houd rekening met de deadline voor deze opdracht: zondagavond 11 januari om 24:00. Zie voor meer informatie de modulewijzer.
Succes.